Cykler

Der er forskellige scenarier hvor du har brug for nye cykler, de 3 mest udbredte scenarier er: Familen er vokset både i størrelse og i højde, familen har fået cyklerne stjålet, eller en eller flere i familien vil bruge cyklen som hobby.

Står du og skal bruge en eller flere cykler vil vi anbefale Cykelexperten.dk, ganske enkelt fordi at udvalget i deres MEGASTORE er enormt. De huser i butikken med end 1000 modeller inden for bare hverdags segmentet. Så besøger du dem, kan du ikke undgå at komme hjem med en cykel.

5c23f75d-a17d-484c-b8d1-ea90b9276f99
Fri cykler er også et godt alternativ, men problemer med Fri Cykler er typisk at der er tale om små forhandlere som ikke har særligt mange cykler i butikken. Cykelexperten.dk MEGASTORE er fuld af gode tilbud og i sær her på vej mod sommeren er der rigtig mange varianter at vælge imellem.

Billige cykler

Du skal altid passe på med at kigge for meget på pris. Der er forskel på om en cykel er billig eller om man får den til en god pris! Gå derfor altid til en mærkevare butik med et god ry, og gode modeller. Det du procentvis giver mere for en cykel, holder den typisk også længe. Ser du en hverdags cykel i Harald Nyborg til eksempel til 3000 kroner, så kan vi garantere dig at du i et kvalitetsmærke får en dobbelt så god cykel bare du ofrer en tusse mere.. Altså 4000 kroner.

Cykler på tilbud

Cykler på tilbud er noget helt andet. Find den rigtige cykel, og led derefter nettet igennem for netop en god pris på den specifikke cykel. Sådan gør man en god deal. Brug Pricerunner indexet, eller søg på nettet efter “Cykel Bedst i Test” eller lignende. Så vil du få en god start på dit cykelkøb.